Ons concept

Ontdek de charme van het restaurant bij de Eupen Dam, een waar toevluchtsoord van rust genesteld in het hart van de natuur. Geniet van een heerlijke en gezellige keuken, met een scala aan à la carte gerechten die elke fijnproever tevreden zullen stellen. Voor gezinnen is er een onderhoudend speelgedeelte voor de kinderen. Kom tot rust op ons ruime terras, ideaal om te zonnebaden en te genieten van het prachtige uitzicht op het meer.

Op slechts enkele kilometers van het stadscentrum van Eupen onthult de majestueuze Vesder Dam een adembenemend landschap. Deze uitzonderlijke natuurlijke site levert drinkwater aan de omliggende gebieden en biedt recreatieve activiteiten zoals het educatieve boswandelpad of de hoogste klimmuur in de Euregio.

Het bezoekerscentrum is een ideale plek voor natuurliefhebbers, gezinnen en avonturiers. Fietsers en wandelaars zullen ook genieten van de talrijke fiets- en wandelpaden rond het stuwmeer. Het panoramische terras is perfect om te genieten van zonnige dagen, en een groot speelterrein zal de jongste bezoekers verrukken.

Ons verhaal

Sinds april 2023 wordt het restaurant beheerd door Angelo en Rosy, ervaren restaurateurs uit de regio. Klanten kunnen rekenen op smakelijke en vriendelijke gerechten, evenals snelle en efficiënte service. Het restaurant / de bar is een ontspannende en exotische plek, perfect voor een lunchpauze met het gezin of een romantische avond op het terras.

Angelo en Rosy hebben ook veel ervaring in het ontvangen van privé- en zakelijke groepen in hun moderne zalen. U kunt de ruimte gebruiken met uw eigen cateraar of gebruik maken van de diensten van het restaurant.